Fiets- en wandelvakanties voor échte levensgenieters

Met de wind in je haar de mooiste plekjes van een streek ontdekkken.  De ongerepte Costa Brava in Noord Spanje of de majestueuze parken in ZuidWest-Amerika?  Bij ons geniet je - weg van massatoerisme - van weergaloze natuur, gastronomie en cultuur. Authentieke boutiquehotels en persoonlijke service zijn ons handelsmerk. Of het met een e-bike, gravelbike, citybike of koersfiets is, te voet of al trailrunnend:  wij maken de reis op jouw maat. 

Je fietst of wandelt langs de meest ongerepste plekjes. Je logeert in kasteeltjes, eeuwenoude haciendas en lodges. De routes, hotels, transfers vanuit de luchthaven en van je bagage, een extra rustdag of zeiltocht...  Wij regelen alles van A tot Z.  We besteden onze reizen niet uit en zijn altijd zelf ter plaatse. Jij hoeft alleen te genieten. 

DATA: 

  • CATALONIE: HET HELE JAAR 
  • ANDALUSIE: OKTOBER - MEI 
  • UTAH: VOOR EN NAJAAR 2023
  • ARIZONA: WINTER 2023 

Nieuws: Last Minutes

Geplaatst op 24/11/2022

De reizen in Andalusië vereisen een minimum aantal inschrijvingen per week. De 3de week van april is een zekere afreisdatum. Interesse? info@fietscat.be

Lees meer
We vonden onze vakantie echt TOP. We hebben er echt van genoten. De routes waren zalig en het weer ideaal. I'll be back...
Nicolas Landtmeters
Een fantastische fietsreis achter de rug. Sarah en haar collega doen er alles aan om je een ongelofelijke reis te bezorgen. Een aanrader!
Kristien Vallaey (Brugge)
Topvakantie met de mooiste boutiquehotels in een prachtige omgeving. We komen zeker terug!