Fietsreizen op maat langs de ongerepte Costa Brava 

Met de wind in je haar het verrassend mooie Catalonië in Spanje ontdekken?  In alle vrijheid -weg van het massatoerisme-  genieten van zon, zee, tapas, wijn en cultuur? Onze wandel- en fietsvakanties halen je uit je comfortzone in alle comfort. Met een e-bike, gravelbike, citybike of koersfiets? Onze reizen zijn op maat en voor alle fietsniveau´s. 

Je fietst langs de mooiste stranden en door natuurparken. Je logeert in kleinschalige boutiquehotels: kasteeltjes of eeuwenoude haciendas. De routes, hotels, transfers vanuit de luchthaven en van je bagage, extra rustdagen... Wij passen de reis aan naar jouw wensen en zijn altijd zelf ter plaatse. 

Ontdek ook onze nieuwe bestemmingen! Het magische Andalusië en het Wilde Westen in Utah. 

Wil je een reis in groepsverband of een fietsincentive voor een bedrijf? Contacteer ons voor een offerte. Ontdek onze fietsvakanties

Voor elke levensgenieter die een mooie fietstrip wil maken om zich nadien in charmehotels en bijhorende restaurantjes te laten verwennen. Geloof me, le 'joie de vivre' bestaat!
Guy Geysens (Leuven)
Als je vrouw een e-bike kan meepakken, dan kan je gewoon samen fietsen en da's iets wat anders niet lukt.
Maarten Vangramberen
Heerlijke vakantie gehad. Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Wandelen, winkelen, eten, zonnen.. Veel meer dan fietsen alleen!