Fiets- en wandelvakanties voor échte levensgenieters

Met de wind in je haar de mooiste plekjes van een streek ontdekkken.  De ongerepte Costa Brava in Noord Spanje, het authentieke Andalusië of de majestueuze parken in ZuidWest-Amerika?  Bij ons geniet je - weg van massatoerisme - van weergaloze natuur, gastronomie en cultuur. Authentieke boutiquehotels en persoonlijke service zijn ons handelsmerk. Of het met een e-bike, gravelbike of koersfiets is, te paard of te voet:  wij maken de reis op jouw maat. 

Je fietst of wandelt langs de meest ongerepste plekjes. Je logeert in kasteeltjes, eeuwenoude haciendas en lodges. De routes, hotels, transfers vanuit de luchthaven en van je bagage, een extra rustdag of zeiltocht...  Wij regelen alles van A tot Z.  We besteden onze reizen niet uit en zijn altijd zelf ter plaatse. Jij hoeft alleen te genieten. 

DATA OP AANVRAAG: 

  • CATALONIE: FEBRUARI - OKTOBER 
  • ANDALUSIE: VOOR EN NAJAAR 
  • UTAH: VOOR EN NAJAAR 
  • ARIZONA: MAART 2025


NIEUW: PAARDRIJVAKANTIE DOOR DE ANDALUSISCHE SIERRAS

COMING SOON: MOTORVAKANTIES IN CATALONIE!


Nieuws: Maak je droomreis naar Amerika in 2025

Geplaatst op 22/02/2023

The Great SouthWest: Utah en Arizona. 2 plekken waar we zelf al 20 jaar parttime wonen en dus alle kennis hebben om jouw droomreis uit te stippelen. En we zijn zelf aanwezig om alles voor je te regelen.

Lees meer
De asfalt ligt er goed bij en het zijn aangename colls. Het is een loper zoals fietsers zeggen.
Maarten Vangramberen
Een fantastische fietsreis achter de rug. Sarah en haar collega doen er alles aan om je een ongelofelijke reis te bezorgen. Een aanrader!
Kristien Vallaey (Brugge)
Genoten van een zalige vakantie. Zo mooi en zo fijn met de ebike!