Fiets- en wandelvakanties voor échte levensgenieters

Met de wind in je haar de mooiste plekjes van een streek ontdekkken.  De ongerepte Costa Brava in Noord Spanje of de majestueuze parken in ZuidWest-Amerika?  Bij ons geniet je - weg van massatoerisme - van weergaloze natuur, gastronomie en cultuur. Authentieke boutiquehotels en persoonlijke service zijn ons handelsmerk. Of het met een e-bike, gravelbike, citybike of koersfiets is, te voet of al trailrunnend:  wij maken de reis op jouw maat. 

Je fietst of wandelt langs de meest ongerepste plekjes. Je logeert in kasteeltjes, eeuwenoude haciendas en lodges. De routes, hotels, transfers vanuit de luchthaven en van je bagage, een extra rustdag of zeiltocht...  Wij regelen alles van A tot Z.  We besteden onze reizen niet uit en zijn altijd zelf ter plaatse. Jij hoeft alleen te genieten. 

DATA: 

  • CATALONIE: HET HELE JAAR 
  • ANDALUSIE: OKTOBER - MEI 
  • UTAH: VOOR EN NAJAAR 2023
  • ARIZONA: WINTER 2023 

LAST MINUTE: Andalusië van 28 april tot 5 mei. (self guided vakanties)

UPDATE: Amerika heft alle Covid beperkingen op. Ook wie niet gevaccineerd is, mag de US opnieuw binnen. 

Nieuws: Maak je droomreis naar Amerika in 2023

Geplaatst op 22/02/2023

The Great SouthWest: Utah en Arizona. 2 plekken waar we zelf al 20 jaar parttime wonen en dus alle kennis hebben om jouw droomreis uit te stippelen. En we zijn zelf aanwezig om alles voor je te regelen.

Lees meer
De asfalt ligt er goed bij en het zijn aangename colls. Het is een loper zoals fietsers zeggen.
Maarten Vangramberen
Waaauw! Top wandelvakantie langs prachtige baaien, de kust, mooie dorpjes en prachtige boutique hotels met elk een speciaal karakter.
Wesley Bielen (Hasselt)
Met de e-bike heb je niet het gevoel dat je uitgeput bent, maar je hebt wel een hele goede work out gehad