Combo Citytrip Barcelona (7 dagen)

Met deze reis krijg je het beste van 2 werelden: een citytrip in het bruisende Barcelona en een inkijk in het authentieke Spanje. 

Na 2 nachten ruil je het levendige Barcelona in voor het authentieke Catalonië. We regelen een treintransfer voor je naar Girona of Figueres waar wij je oppikken.  Daarna ontdek je het gevarieerde Catalonië. Je fietst of wandelt door Middeleeuwse dorpjes, het Catalaanse platteland of de bergen en langs de wilde kustlijn van de Costa Brava. Zoals bij al onze reizen verblijf je in eeuwenoude (luxueuze) kasteeltjes en haciënda's. E-bikes mogelijk. (zie onze weekroutes in Catalonië)


Inschrijven

Prijzen

Combo Citytrip Barcelona (7 of 10 dagen)


Basisprijs (per persoon)€1150
Surplus hoogseizoen (per persoon, per week)€100
Surplus eenpersoonskamer (per persoon, per week)€295
Inschrijven

Inbegrepen

Fietsen

  Optioneel

  Fietsen

  • Citybike (per persoon, per week) €75
  • Elektrische citybike (per persoon, per week) €150
  • Mountainbike (per persoon, per week) €100
  • Elektrische mountainbike (per persoon, per week) €175
  • Gravelbike (per persoon, per week) €140
  • Eigen fiets (per persoon, per week) €0

  Toeslagen

  • Surplus hoogseizoen (per persoon, per week) €100
  • Surplus eenpersoonskamer (per persoon, per week) €295

  Catalonië

  Catalonië is een verrassend gevarieerde streek in het Noorden van Spanje. Het is uniek door z´n natuurpracht, culturele sites en strategische ligging tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën. 

  Onze fietsroutes situeren zich in het Noorden van Catalonië, net over de Franse grens. Dit is het meest ongerepte gedeelte van de Costa Brava!  Je fietst of wandelt langs desolate stranden en verschillende natuurreservaten zoals het Cap de Creus schiereiland, het Montgri bergmassief, het Isles Medes Zeereservaat en het Aguamolls vogelreservaat.  

  Deze streek kan ook uitpakken met een rijk cultureel erfgoed.  Het zuidelijke gedeelte noemen ze niet voor niets ´De Gouden Driehoek´. Eeuwenoude Middeleeuwse dorpjes, archeologische sites en musea nemen je mee naar vervlogen tijden.  ´s Avonds verblijf je in historische kasteeltjes of hacienda´s die je onderdompelen in het authentieke Catalonië.  

  3 sterren Restaurant El Bulli zette deze streek ook op de Bourgondische wereldkaart. Het restaurant is gesloten, maar verschillende chefs hebben intussen een eigen restaurant waar je kan genieten van tapas van sterrenniveau.  En voor de citytrippers onder jullie, het bruisende Barcelona is maar anderhalf uur verwijderd met de wagen. 

  Kortom, deze streek heeft het allemaal en dat allemaal op een zakdoek groot. Die zakdoek ontdek je als geen ander met onze reizen!

  Bereikbaarheid

  Je kan ons bereiken: 

  • met de wagen (1150km)
  • met het vliegtuig naar Girona, Perpignan of naar Barcelona. 
  • met de trein vanaf Brussel naar Figueres
  Inschrijven

  INSCHRIJVEN OF MEER INFO?

  Heb je interesse in een fiets- of wandelvakantie? Contacteer ons en leg jouw plaatsje vast. De plaatsen zijn beperkt!

  Inschrijven

  Waarom kiezen voor FietsCat?

  Ontdek waarom levensgenieters voor ons kiezen:

  De accomodaties waren super en we werden goed verzorgd. Vooral het aangename contact met Kate en Sarah zullen we niet snel vergeten. Een aanrader voor wie er even tussenuit wil zonder zorgen!
  Marina Allaerts (Heverlee)
  Alles op maat uitgestippeld dankzij nauw contact met Sarah en Joke. Fantastisch!!
  Veerle Callearts
  Heerlijke vakantie gehad. Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Wandelen, winkelen, eten, zonnen.. Veel meer dan fietsen alleen!